Premi blocs solidaris

Des del fascinant bloc de José Martín, Totum Revolutum, he estat nomenat com a Bloc Solidari. La veritat és que no m'ho esperava, i menys havent començat fa poc.

El Premi Bloc: Què és això? De fet és una “meme” o cadena en la qual es van escollint els blocs que són més solidaris. Blocaires que comparteixen les seves idees i opinions, o que simplement ens ensenyen tot el que saben i ho fan una forma totalment altruista, generosa i voluntària, simplement pel plaer de compartir.

Com tota cadena, aquesta també té les seves normes. Cal nominar altres set blocs solidaris i enviar un missatge als seus autors/es. Aquests han d’enviar a la vegada aquest premi a set bloggers que triïn, fer un post i posar la imatge del Bloc solidari. (informació extreta del Bloc Racó TIC).

Potser ara trencaré algunes normes. De fet, de moment no nomenaré per nomenar, i per això no diré avui mateix els set blocs escollits. Aniré nomenant de mica en mica, i aniré redactant aquest escrit a mesura que vagi nomenant.
En veritat no sé si es pot tornar a nomenar a ja un nomenat, però així ho faig, perquè veritablement s'ho mereix.

Enhorabona!! Continueu així d'oberts i així de lliures!!

Eric Luna



1 comentari:

Estela ha dit...

gràcies Eric per aquesta menció.em penso que els que tenim una filosofia de la vida semblant ens acabem trobant un dia o un altre.una abraçada.